FAQ Inschrijven en betalen

Welke betaalmethoden zijn er?

- Bancontact
- iDeal
- Overschrijving binnen 14 dagen en vooraf aan de cursus
- Betaling door uw werkgever binnen 14 dagen en vooraf aan de cursus

U kunt tijdens het online inschrijven kiezen uit één van deze 4 betaalmethodes. Kiest u voor 'Overschrijving' dan ontvangt u direct na uw inschrijving een mail van onze betaalprovider Sisow met het rekeningnummer en betaalomschrijving. U dient deze mail exact op te volgen met ook het bedrag, omschrijving en tenaamstelling. Indien u een ander bedrag invult of een andere omschrijving dan komt uw betaling niet aan. Bij vragen gelieve te mailen met .

Kies ut voor betlaing door uw werkgever dan ontvangt u een factuur per mail die u kunt overleggen aan uw werkgever. Gelieve rekening te houden met betaling binnen 14 dagen en/of vooraf aan de cursus.
U ontvangt pas de cursusliteratuur na ontvangst betaling.

Kan mijn werkgever betalen?

Ja dit kan. Tijdens het online inschrijven kiest u voor deze optie.
U ontvangt dan een factuur per mail die u kunt overleggen aan uw werkgever. Gelieve rekening te houden met betaling binnen 14 dagen en/of vooraf aan de cursus.
U ontvangt pas de cursusliteratuur na ontvangst betaling.

Wat is het betaaltermijn?

Betalingen per overschrijving of door uw werkgever gelieve te betalen binnen 14 dagen dan wel vooraf aan de cursus. U ontvangt pas de cursusliteratuur na ontvangst betaling.
Misloopt er iets met uw betaling of is het niet correct verwerkt, gelieve contact op te nemen met of te bellen met +31(0)78-7505844. Telefonisch wordt u direct geholpen.

Bij wie kan ik terecht voor vragen?

Voor al uw vragen kunt u mailen met en bellen met +31(0)78-7505844. Telefonisch wordt u direct geholpen.

Contact


+32 (0)486.727.391
contactpagina

© 2017 VHYP. Alle rechten voorbehouden. Web realisatie: Rex Media